Waar je al pratend leert

in groepjes, duo's of privé op alle niveaus!

menu
 

Over ons

Spaans Leren Vamos werkt alleen samen met native speakers!

Eigenaren
Wij, Andrés en Annika, zijn vanuit liefde voor elkaar en de Spaanse taal in 2012 samen een Spaanse taalschool gestart. Andrés heeft na jarenlange ervaring met meer dan duizend studenten uit verschillende landen zijn eigen methode ontwikkeld; een methode om zo snel mogelijk zelfverzekerd Spaans te kunnen spreken. 

Visie
Mensen met elkaar verbinden door middel van de Spaanse taal is onze drijfveer!
Het ook echt kunnen spreken vinden wij daarom belangrijk in onze lessen.
Daarnaast organiseren wij buiten de lessen om ook activiteiten zodat je zoveel mogelijk ervaring met de Spaanse taal op kan doen. Wij bieden een informele leeromgeving met veel individuele aandacht.

Docenten
De docenten die met ons samenwerken worden allemaal getraind om via de Vamos-methode les te geven.
Zij hebben allen een passie voor hun moedertaal en willen dit graag delen met anderen. 

 

Andrés Mena Calvo (Eigenaar & Educatief Auteur/Trainer)

Andrés emigreerde in 2012 van Costa Rica naar Nederland voor zijn grote liefde Annika (en nu ook zijn twee dochtertjes). Hier zette hij gepassioneerd zijn werk als docent Spaans voort. Binnen een korte periode werd zijn methode zo gewaardeerd dat er een samenwerking met andere docenten is ontstaan, waaruit Spaans Leren Vamos is voortgevloeid. Samen met Annika is hij hier eigenaar van. Binnen de school ontwerpt Andrés de lesmethode en traint hij de docenten en zorgt ervoor dat de juiste docenten en studenten aan elkaar gekoppeld worden. Zijn grootste passie is het delen van zijn moedertaal en creatieve manieren bedenken om dit zo effectief mogelijk te doen.

Ik hoop dat ik je de Spaanse taal kan leren begrijpen, zodat je kunt genieten van tientallen culturen!

Annika van der Linden (Eigenaresse & School Manager)

Annika is samen met Andrés eigenaresse van Spaans Leren Vamos.
Voor zowel studenten als docenten is zij het aanspreekpunt. Wie lessen in wil plannen, een administratieve vraag heeft of informatie nodig heeft, kan terecht bij haar. Ze is de enige bij Spaans Leren Vamos die geen les geeft, maar zorgt ervoor dat de juiste docenten en studenten aan elkaar gekoppeld worden.

Mijn werk is erg afwisselend en het is erg leuk om de schakel tussen studenten en docenten te mogen zijn! 

Leticia Cerecinos Martín

Leticia komt uit Valladolid, Spanje en kwam afgelopen jaar naar Nederland om te werken als au pair. Nadat ze verliefd werd op de stad Utrecht en haar Nederlandse vriend, besloot ze om hier te blijven. Toen ze klaar was met haar studie Basisschool Onderwijs, besloot besloot ze een Master Docent Spaans te doen.

Ik ben blij dat ik een manier van lesgeven heb gevonden om mijn taal en cultuur te kunnen delen!

 

Sonsoles Tapia Hernández

Sonsoles woont sinds 4 jaar in Nederland. Ze is getrouwd en heeft een zoon. 10 jaar lang heeft ze gewerkt als docente op scholen in Spanje en nu is zij docente Spaans in Utrecht en werkt ze in de kinderopvang. Haar hobby's zijn wandelen, fietsen, tapas koken en lesgeven.

Ik wil als docente Spaans al mijn ervaring overbrengen en hoop dat ik voor de studenten een leeromgeving kan creëren alsof ze in een Spaanstalig land zijn!

Catherine Navarrete Rodríguez

Catherine is Colombiaanse en heeft een master in toegepaste taalkunde van het lesgeven van Spaans als vreemde taal. 

Haar grootste passie is om les te geven.

Ze is in 2017 naar Nederland gekomen om samen te gaan leven met haar Nederlandse man.

'De werkelijke reis van ontdekkingen bestaat niet uit het zoeken naar nieuwe inzichten, maar uit het kijken met nieuwe ogen'.

Joan Comellas

Joan is twee jaar geleden van Barcelona naar Utrecht verhuisd. Hij is aan het afstuderen van zijn tweede Master gerelateerd aan onderwijs dat zich concentreert op technologieën van informatie en communicatie. Voordat hij naar Nederland kwam, gaf hij Spaanse les in het voortgezet onderwijs.

'Onderwijs geeft je de mogelijkheid om elke dag wat te leren. Daarom heb ik passie voor mijn werk!'

L. Arelí Kemna Núñez Pfoccoalata

Arelí komt uit Perú, Latijns Amerika. Zij werkte in Perú als advocate en verhuisde naar Nederland voor de liefde. Zij woont sinds 2016 in Utrecht en studeerde daar om docent Spaans te worden. Zij houdt van de Peruaanse keuken en dansen.

'Ik houd van het geven van Spaanse lessen en denk dat het in mijn genen zit, mijn moeder is namelijk een docente literatuur in Perú.

Lilian Plomp - Bravo

Lilian is geboren in Guatemala en zij verhuisde 14 jaar geleden naar Nederland voor de liefde en ze heeft een gelukkig leven in Utrecht samen met haar man en drie kinderen. Zij heeft vier jaar ervaring als Spaanse Docent op verschillende basis scholen en met het geven van privé-lessen.

'Als Spaanse docent kan ik dagelijks groeien en ben ik blij mensen te leren kennen en ook hen te helpen met zo snel en goed mogelijke Spaans te leren.'

Jonatán Escolar

Jonatán komt uit Madrid (Spanje) waar hij een universitair diploma heeft behaald voor het lesgeven van de Engelse en Spaanse taal. Hij heeft ook gewerkt als basisschooldocent en was een mentor in zowel het voortgezet onderwijs als het volwassenenonderwijs. Hij woont nu 1 jaar in Nederland en is verliefd geworden op de mensen, de cultuur, de plaatsen en natuurlijk zijn Nederlandse vriendin wat de reden was om naar Nederland te verhuizen.

'Voor mij gaat lesgeven over 'delen' en 'groeien', zodat de leerling een meester wordt en de meester nooit stopt met 'leren'.'

Mariana Peña Vargas

Mariana verhuisde naar Nederland voor de liefde en leeft een gelukkig leven in Utrecht sinds juli 2015 met haar man en sinds kort hebben ze ook een zoontje! In Mexico gaf ze de afgelopen jaren les in het Spaans als eerste en tweede taal.

Ik ben blij om nieuwe mensen te ontmoeten en met hen mijn cultuur en passie voor de Spaanse taal te delen!

Gratis proefles!

WEET JE NIET OP WELK NIVEAU JE ZIT? DOE EEN PROEFLES!

Meld je nu aan!

Volg ons!

Facebook                   Instagram

 

GEEN BEGINNER?

DOE ONZE NIVEAUTOETS
 

Contact Vamos
Nederlandstalige medewerker:
06 41 035 039
Spaanstalige medewerker:
06 28 260 890
Mail ons
Postadres:
Guldenroede 50
3401 LS IJsselstein
Sterke punten Spaans Leren Vamos
  • Informeel én professioneel

  • Veel individuele aandacht

  • Uitsluitend native speakers

Inschrijven

Je kunt je hier snel en eenvoudig inschrijven.

Schrijf je in
Nieuwsbrief

Meld je aan op de nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in.