Waar je al pratend leert

in groepjes, duo's of privé op alle niveaus!

menu
 

Methode

Spaans Leren Vamos...waar je al pratend leert!


Deze gouden regel hanteren wij als het gaat om het leren van de Spaanse taal.


Methodiek

Vamos is een mix van verschillende methodes om zo effectief en snel mogelijk de Spaanse taal eigen te laten worden. De methode is gebaseerd op een interactieve houding van zowel docent als student tijdens de les in combinatie met actieve zelfstudie buiten de les om. De student krijgt geen bestaande zinnetjes opgelegd, maar wordt zelf tot actief denken aangezet, waardoor de taal eigen gemaakt kan worden. Dit vraagt een gemotiveerde leerhouding van de student.


Door onze eigen activiteiten en lesmateriaal te ontwerpen, kunnen we de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied blijven verwerken in ons aanbod.


Het succes van Spaans Leren Vamos is de informele én professionele manier van lesgeven.De lessen

Vamos wil dat de student snel resultaat boekt en daarom wordt de lestijd optimaal gebruikt voor de interactie met de docent. Dat betekent: géén schriftelijke oefeningen tijdens de les, maar al pratend leren door middel van o.a. spelletjes, video’s en audio’s. Alles met als doel om tot een gesprek te komen waarin elke student actief deelneemt, zodat de uitgelegde grammatica gelijk toegepast wordt. Je krijgt altijd les van een native speaker die de les zoveel mogelijk in het Spaans zal doceren.


Zelfstudie

Het lesmateriaal dat je ontvangt, wordt gebruikt als huiswerk. Je kunt dit ook zelfstandig controleren met de antwoorden achterin het boekje, zodat er geen onnodige tijd verloren gaat tijdens de lessen. Natuurlijk is er altijd ruimte om vragen te stellen over het huiswerk. Tijdens privé- en duocursussen kan naast het gebruik van ons eigen lesmateriaal nog extra materiaal gevraagd worden om zo nog gerichter met het leerdoel van de student bezig te zijn.
 

CURSUSVORM
 

SPAANS 50+

Op zoek naar een cursus Spaans voor 50+?
 

BEKIJK ONS ROOSTER!

Volg ons!

Facebook                   Instagram

 

GEEN BEGINNER?

DOE ONZE NIVEAUTOETS
 

Contact Vamos
Nederlandstalige medewerker:
06 41 035 039
Spaanstalige medewerker:
06 28 260 890
Mail ons
Postadres:
Guldenroede 50
3401 LS IJsselstein
Sterke punten Spaans Leren Vamos
  • Informeel én professioneel

  • Veel individuele aandacht

  • Uitsluitend native speakers

Inschrijven

Je kunt je hier snel en eenvoudig inschrijven.

Schrijf je in
Nieuwsbrief

Meld je aan op de nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in.