Reviews

21 augustus 2019

Spaans leren bij Vamos is een absolute aanrader als je de Spaanse taal op een leuke en laagdrempelige manier wil leren. Zonder twijfel een meerwaarde wanneer je naar een Spaanstalig land wil reizen. Daarnaast zijn de docenten aardig en goed in hun vak.

Tim

______________________________________

11 juli 2019

Erg leuke taalschool doordat zij geen schoolse methode gebruiken. Tijdens de lessen zit je in kleine groepjes en wordt er vooral op een leuke speelse manier de taal geleerd. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van spelletjes waar je veel van leert, maar wat soms ook heel grappig kan zijn! Aan de docenten merk je dat zij dit echt doen omdat zij het leuk vinden en zijn daardoor zelf ook erg enthousiast.

Sharina

______________________________________

21 mei 2019

Vamos, werkt met kleine groepen en een persoonlijke benadering. Je wordt gezien en krijgt elke les de mogelijkheid om te oefenen. Halverwege cursus A1.2 kon ik in Mexico toch al echt heel veel volgen (verstaan/begrijpen), spreken heeft nog wat meer nodig. Ik ga dus vrolijk verder.

Karin M.

______________________________________

26 april 2019

We hebben vandaag een workshop van jullie gehad, het was echt super leuk!! Het zat goed in elkaar, er is aandacht besteed aan de details en de docent was goed in improviseren. Het was zeer geslaagd. Iedereen was razend enthousiast! Super bedankt dat jullie dit wilden verzorgen!

L.

______________________________________

26 april 2019

We wilden even laten weten dat de Spaanse duoles gisteravond een feestje was, we zijn erg blij met de docent!

We voelen ons helemaal op ons gemak en de tijd vloog voorbij.
Dus helemaal goed!
Corine & Sanne
______________________________________

25 april 2019

Hele fijne school. Goede sfeer. Leuke Spaanse leraren. Gave locatie. Na 8 lessen kun je echt al korte gesprekjes voeren.

Mirjam

______________________________________

17 april 2019

Gezellige taalschool, superdocente en erg leuk en creatief lesmateriaal!

Marijke

______________________________________

15 april 2019

De speelse manier van leren is erg leuk en leerzaam.

Tessa

______________________________________

10 april 2019

Mooi dat de vervolgcursus gelijk aansluit! Helaas zal ik niet kunnen deelnemen aan deze cursus omdat ik voor langere tijd ga reizen.
Ik ervaar deze cursus wel als erg positief, zowel de inhoud, de docent, de sfeer als de faciliteiten en communicatie. Als ik bij terugkomst verder ga met Spaanse les, zal ik dat zeker bij jullie doen.
Annemieke


14 maart 2019

Een paar complimentjes van ons! Allereerst; super fijn dat er altijd zo snel gereageerd wordt! Daarnaast vinden we de nieuwe website TOP! Heel overzichtelijk en leuk vormgegeven. We willen aan jullie laten weten dat we nu al drie niveaus met heel veel plezier bij Vamos hebben gevolgd en zin hebben in A2.1! Bedankt daarvoor, gracias por todo 🙂

Jannah

______________________________________

3 maart 2019

Ik vind het echt een heel leuke school met echt leuke lesmethodes en spelletjes!

Sanne

______________________________________

20 februari 2019

Afgelopen donderdag voor het eerst naar het taalcafé geweest. Ik vond het heel erg leerzaam en gezellig. Een ware aanvulling op de lessen.
Ik hoop dat er nog vele volgen. Ik raad het een ieder aan die lessen volgt bij Vamos.

Angela
______________________________________

25 januari 2019

Wij zijn gelijk na jullie lessen op vakantie gegaan naar Ecuador. We hebben alles gelijk in de praktijk kunnen brengen 🙂 We vonden de lessen erg leuk! Wat een prettige manier van lesgeven. De sfeer is relaxed en de spelletjes maakten ons lekker fanatiek.

Anne

______________________________________

19 januari 2019

Vamos biedt niet alleen een hele goede en leuke manier om Spaans te leren, maar houd je ook gemotiveerd om door te blijven gaan.

Wouter

______________________________________

16 januari 2019

Bij Spaans Leren Vamos leer je op een leuke en relatief vrije manier Spaans. Er wordt niet puur vastgehouden aan de lesstof, maar onderling converseren wordt juist aangemoedigd. Dit maakt het leren van een nieuwe taal een stuk natuurlijker.

Kevin

______________________________________

16 januari 2019

Hele fijne lesmethode, alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt veel geoefend. De klassen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Ik merk mezelf elke week vooruit gaan.

Daphne

______________________________________

10 januari 2019

Vamos is een jonge school met enthousiaste en betrokken leerkrachten, met een eigentijdse en verfrissende manier van lesgeven. Ook organiseren zij leuke en originele activiteiten in een informele, vrolijke setting zoals een pub-quiz. Spaans leren bij Vamos is plezier maken.

Mari

______________________________________

7 januari 2019

De aanpak van Vamos is echt uniek. Goed en afwisselend lesmateriaal en geen massale toestanden maar een persoonlijke aanpak waarbij ook echt Spaans gesproken wordt. Ik kijk uit naar de lessen. ¡Vamos es divertido y profesional!

Esther

______________________________________

4 januari 2019

Na het volgen van Spaanse lessen bij Spaans Leren Vamos is mijn spaans met sprongen vooruit gegaan. Ik heb in vele landen over de wereld Spaanse lessen gevolgd.. Argentinië.. Nicaragua.. Bolivia.. en ook in Nederland. Maar de lesmethode bij Spaans leren Vamos is de beste in mijn ervaring! Je leert op een snelle en interactieve manier de Spaanse taal spreken en vooral begrijpen. Ik heb mijn volgende lessen alweer geboekt!

Mirjam

______________________________________

3 januari 2019

Wat mij erg bevalt aan de cursussen van Vamos is dat je door de kleine groepen veel aan het woord komt. Grammatica wordt stapsgewijs geïntroduceerd en met verschillende oefeningen in de les mondeling in de praktijk gebracht en er wordt niet alleen maar strak een boek gevolgd. Ook binnen de les wordt het niveau afgestemd op de cursisten.

Kaat

______________________________________

20 december 2018

Vamos is een fijne taalschool waar ze echt de tijd voor je nemen. Doordat je in de lessen veel bezig bent met praten doe je veel praktijkervaring op en leer je door middel van doen. De lessen zijn daarnaast ook nog eens heel leuk!

Margriet

______________________________________

14 december 2018

Ik heb nu 3 cursussen gevolgd bij Vamos. Er is een goeie sfeer. Fijn zijn de kleine groepjes en de enthousiaste docenten. De lessen zijn levendig doordat de theorie afgewisseld wordt met leuke, zelfgemaakte spelletjes. Ik ga zeker door.

Toos

______________________________________

12 december 2018

Door mijn duo-lessen bij Spaans Leren Vamos, heb ik voor het eerst het gevoel dat mijn Spaans stabiel beter wordt. De persoonlijke aanpak en flexibiliteit zorgen ervoor dat het leren zowel leuk, als steeds op het juiste niveau is.

Jochem

______________________________________

4 december 2018

Ik heb nu bijna een jaar les bij Vamos en mijn Spaans gaat met sprongen vooruit. Je krijgt er les in hele kleine groepjes, waardoor je heel actief met Spaans praten bezig bent. Het leren van de theorie wordt heel leuk afgewisseld met het toepassen in de praktijk, bijvoorbeeld door kaartspelen met vragen. Naast de lessen worden ook andere activiteiten georganiseerd waarbij je je Spaans kan oefenen, zoals bijvoorbeeld een pubquiz.

Sabine

______________________________________

30 november 2018

Bij Vamos zijn de lessen Spaans zijn gezellig, onderhoudend, maar professioneel. Het lesboek is zelf ontworpen en gaat uit van veel zelfstandigheid. In de beginnerscursus leer je spelenderwijs de woorden en je maakt korte zinnen vaak aan de hand van opgaven die in spelvorm worden gegeven. Je hebt  dus tijd om Spaans spreken te oefenen. De groepjes zijn klein (max 6 personen), dus je hebt ook alle mogelijkheid om je vragen te stellen en extra uitleg te krijgen over de stof. Al met al ga je verbazend snel en kan je aan het eind van de eerste beginnerscursus al stukjes Spaans begrijpen zowel in woord als schrift.

René

______________________________________

29 november 2018

Het is heel gezellig, informeel en jullie methode om letterlijk spelenderwijs Spaans te leren praten is subliem!

Sanne

______________________________________

12 november 2018

Huiskamer gezelligheid en voor je het weet spreek je een woordje Spaans.

Ineke

______________________________________

11 november 2018

Superleuke en laagdrempelige cursus gegeven door een enthousiaste docent!

Barry

______________________________________

8 november 2018

Super leuk om in een klein groepje aan de slag te gaan met een nieuwe taal! Vooral het vele praten tijdens de les en hierdoor leren van en met elkaar heeft mij enorm geholpen. Ik heb bij Spaans Leren Vamos echt een leerzame en gezellige eerste A1.1 cursus gevolgd, waarmee de basis echt is gelegd.

Albert

______________________________________

31 oktober 2018

Ik was enorm verrast hoeveel vooruitgang je iedere les kan boeken. De oefeningen zijn erg leuk en creatief in elkaar gezet waardoor je niet in een sleur komt.

Iris

______________________________________

26 augustus 2018

Na 4 maanden in Zuid-Amerika wilde ik heel graag serieus Spaans gaan leren. Ik had daar al wat opgepikt, maar met de lessen van Mariana begint het meer te worden dan maar wat woorden achter elkaar zetten en hopen op het beste. Ik kijk nu al uit naar A1.2!

Frederike

______________________________________

25 augustus 2018

Erg fijne manier van lesgeven en het aanleren van een nieuwe onbekende taal. Je bent erg praktisch bezig d.m.v. gesprekken en spelletjes. Veilige leeromgeving en gezellige lessen! 

Ria

______________________________________

22 augustus 2018

Catherine heeft ons geweldig meegenomen in de eerste aanraking met de Spaanse taal. Ze voelt goed aan bij welke punten extra aandacht nodig was of waar we konden versnellen. ¡Muchas gracias!

Ron

______________________________________

26 juli 2018

Super leuke taalschool en een goede methode. Onze derde cursus afgerond en na de zomer weer verder. Dank Sonsoles!

Ingrid

______________________________________

26 juli 2018

Deze Spaanse lessen zullen ervoor zorgen dat ik mij verstaanbaar kan maken op vakantie in Colombia. Joan is een fijne teacher die de tijd neemt, iets wat ik erg belangrijk vind! Dankjewel en tot de volgende lessen!

David

______________________________________

13 april 2018

Ik vond Mariana heel erg fijn! We hebben veel gelachen, maar heb ook heel veel geleerd. Ze is heel geduldig en heeft me veel zelfvertrouwen gegeven 🙂 ¡Muchas gracias!

Ik heb 3 cursussen bij Vamos gevolgd (groep, duo en privé) en ben nu helemaal klaar voor mijn reis naar Zuid-Amerika. Alle docenten die ik heb gehad waren heel gezellig en aardig en dat gaf een hele fijne sfeer en dat heb ik echt nodig om een taal te kunnen leren! Ik raad Vamos heel erg aan!

Sarah

______________________________________

11 april 2018

Super fijne methode en een goede sfeer bij Vamos! Er werd echt gehandeld naar mijn behoeften en ik heb het gevoel nog met al mijn verhalen en foto’s bij de docenten terug te mogen komen.

Merel

______________________________________

15 februari 2018

Samen met mijn dochter Spaanse les gevolgd bij Vamos. De leerkrachten inspireren en stimuleren je echt goed om Spaans te durven praten.

Vera

______________________________________

9 februari 2018

Joan is een goede, geduldige en gezellige leraar. De ontspannen en rustige sfeer draagt erg bij aan de lessen. De methode blijft boeien door de spellen in de groep en veel praten. Ook het boek is goed om thuis te leren, huiswerk te maken en je huiswerk zelf na te kijken. Goed dat hier in de les geen tijd aan ‘verloren’ gaat.

Carl

______________________________________

27 november 2017

Wij hebben een duocursus A1.1 gevolgd om basale kennis van Spaans te hebben voor onze vakantie naar Zuid-Amerika. De docente was erg professioneel, moedertaal Spaans. De gebruikte methode bij Vamos (interactief en met spelletjes) maakte dat we het Spaans sneller oppikten. Kortom, we hebben een erg prettige en handige cursus gehad!

Karin & Tom

______________________________________

24 november 2017

Met veel plezier een duo cursus gevolgd bij Vamos. Leuke sfeer, prima methode met veel spelletjes, veel Spaans spreken in de les.
Een echte aanrader! Wij gaan direct door met de volgende cursus!

Alex & Ingrid
______________________________________

3 november 2017

Met heel veel plezier de basis Spaans geleerd! Daarom heb ik ook besloten om een vervolgcursus te doen om nog beter te worden.

Francoise

______________________________________

24 oktober 2017

In 8 weken voldoende Spaans voor mijn vakantie? Ik denk van wel. Niveau A1.1 helpt om je verstaanbaar te maken. Het fijne van deze methode is dat je veel praat met elkaar, in het Spaans natuurlijk. Veel zin om het in de praktijk te gaan brengen. ¡Gracias!

Karen

______________________________________

12 oktober 2017

Heel veel plezier gehad tijdens de privélessen. Iedere les bestond uit een kort stukje theorie waarna je gelijk al pratend leert toepassen, voor mij een hele prettige methode. Ook geeft mijn leraar erg goed les, je krijgt goede hints en uitleg waarom iets zo is waardoor je het gelijk makkelijk onthoudt en kan toepassen. Echt een aanrader!

Marieke

______________________________________

1 september 2017

Ik heb ontzettend veel geleerd van de cursus en ik heb een hele leuke, goede en motiverende docent! Absolute aanrader!

Louise

______________________________________

15 augustus 2017

Ik ben enorm tevreden en raad ook zeker aan via “Vamos” je Spaans te verbeteren. Er is oprechte persoonlijke aandacht en de lessen zijn op individuele basis heel erg goed aangepast op het niveau waarop je zit. Al met al: “Nuttig en Flexibel”.

Daniëlle

______________________________________

4 augustus 2017

De kleine groep, interactie en spelvorm werkt heel goed om de taal te leren.
Ik vond het iedere keer leuk om naar de les te gaan.

Susan

______________________________________

28 juli 2017

Als voorbereiding op een minor Spaans aan de Universiteit Utrecht een privé-cursus gevolgd. Ik startte de cursus als een echte beginner, wist slechts enkele woorden, en binnen een tijdsbestek van één maand enorm veel geleerd. Alles was uitstekend geregeld bij Vamos, zeker een aanrader als je opzoek bent naar een betaalbare taalschool in Utrecht centrum!

Rody

______________________________________

23 juli 2017

Ik heb op een gemakkelijke en leuke manier mijn eerste stappen gezet in de Spaanse taal. De lesstof is duidelijk, wordt op een leuke manier overgedragen en er is altijd ruimte voor vragen/opmerkingen. De cursus sloot super goed aan op mijn behoefte om niet te diep de grammatica in te gaan, maar met name praktische gerichte woorden/zinnen en vervoegingen te leren.

Thomas

______________________________________

17 juli 2017

Prettig om na een korte duidelijke kennismaking aan de slag te kunnen.
Flexibele instelling wordt zeer gewaardeerd! Gracias!

Wieteke

______________________________________

13 juli 2017

Ik heb samen met mijn man de beginnerscursus gedaan als voorbereiding op onze vakantie naar Cuba. We hadden echt een fijne groep en hebben veel gelachen. Het Spaans is niet makkelijk om te leren en toch merk je dat je stappen maakt. De lerares was humorvol en geduldig. Ik beveel het iedereen aan.

Ceciel

______________________________________

29 juni 2017

Aangenaam en prettig om persoonlijk les te krijgen van Mariana, een leuke Mexicaanse, die nog niet zo lang in Nederland woont, maar goed in onze taal uit de voeten kan. We hadden gezellige conversaties, waardoor het 1 1/2 lesuur omvloog. Aan te bevelen!

Jan
______________________________________

23 juni 2017

Spaans leren gaat niet vanzelf. Als je echt verder wil komen, moet je er thuis behoorlijk mee aan de slag. De lessen van Vamos helpen daarbij. De docenten weten een plezierige, ongedwongen sfeer te scheppen waardoor je aangemoedigd wordt zelf Spaans te gaan spreken. Voor cursisten die zich op Latijns-Amerika willen richten is de Latijns-Amerikaanse herkomst van vele docenten een bijkomend voordeel.

Teun

______________________________________

20 juni 2017

Mijn man en ik volgen nu een jaar Spaanse les bij Vamos. Daarmee zijn we begonnen toen onze oudste zoon trouwde met een Mexicaanse en in Mexico ging wonen. We zijn gemotiveerd om het Spaans te leren spreken en te verstaan omdat we willen kunnen communiceren met de familie van onze schoondochter. Wij zijn erg tevreden over de lessen bij Vamos. Vooral door de kleine groepen is er veel aandacht voor de Spaanse conversatie. De noodzakelijke grammatica wordt goed uitgelegd. En verder is het tijdens de lessen ook gezellig. Na de zomervakantie gaan we weer door.

Linda

______________________________________

18 april 2017

Ik neem vast weer contact op na de zomer wanneer ik weer lessen wil, want jullie manier van lesgeven met vooral veel praten bevalt me heel goed!

Leni

______________________________________

28 maart 2017

In een erg leuke groep van zes mensen en met een goede docent heb ik de afgelopen 8 weken al pratend Spaans geleerd! Ik keek elke week uit naar de nieuwe les!

David

______________________________________

13 maart 2017

Overigens wil ik ook even van het moment gebruikmaken om te zeggen, dat ik sinds ik bij de nonnen in Vught ben geweest ( 3 jaar geleden), voor het eerst weer eens heel fijn les heb. En ook eindelijk weer eens vooruit kom!! (ik heb na de nonnen verschillende cursussen geprobeerd: niet echt bevredigend). Ik ben er gewoon echt heel blij mee, het geeft me weer energie! Ik heb echt heel plezierig les!

Marjan

______________________________________

3 januari 2017

¡Hola! ¿Cómo estás? Soy Michèle, estudiante Espanõl!
Afgelopen jaar ben ik bij Vamos aan mijn beginnerscursus Spaans begonnen. In een aantal weken heb ik in een klein en fijn klasje de beginselen van de Spaanse taal geleerd. Mijn docente, Mariana, was betrokken, gezellig en geduldig. De lessen waren spelenderwijs ingestoken en elke week ging dan ook met veel nieuwe kennis naar huis. Ik heb de persoonlijke begeleiding en kleine klassen super goed ervaren en ik ga dan ook met veel plezier door met mijn Spaanse lessen bij Vamos!

Saludos, Michèle

______________________________________

3 januari 2017

Goede, interactieve lesmethode en enthousiaste docente.

Juliëtte

______________________________________

27 december 2016

Leuke cursus met veel praktijkoefeningen.

Margot

______________________________________

18 december 2016

Onze dochter Marijn is vorig jaar een keer bij Spaans Leren Vamos geweest en die zei: ‘had ik altijd maar zo les gekregen….’!

Hanneke

______________________________________

3 december 2016

Ik wilde even vertellen dat ik een 7 heb voor mijn mondeling. Ik ben hier heel blij mee!! Dank je wel voor alle hulp.

Inge

______________________________________

18 november 2016

Ik was erg tevreden met de lessen van Mariana. Ze heeft me de, voor mij, belangrijke en weggezakte dingen geleerd. In een paar lesjes bijgespijkerd en weer opgefrist, klaar om te gaan. Bedankt!
Pieter

______________________________________

10 oktober 2016

Ik heb duolessen gevolgd bij Vamos en vond de methodes die tijdens de lessen werden gebruikt bij Vamos erg prettig. Daarnaast hadden we een erg enthousiaste, leuke docente die ons veel kon vertellen over Zuid Amerika. Ik merkte dat het leren zelf in het begin erg langzaam ging. Maar verder in de cursus merkte ik dat het leren ook weer wat sneller ging!

Evelien

______________________________________

8 september 2016

Omdat ik binnenkort voor een half jaar naar Buenos Aires vertrek zocht ik niet zomaar een cursus Spaans, maar een cursus ‘Castellano Rioplatense’ (het Spaans wat ter plekke wordt gesproken en nog al afwijkt). Na enig zoekwerk kwam ik uit bij Spaans Leren Vamos, waar ze de uit Buenos Aires afkomstige Paula in de gelederen bleken te hebben. Ik had al een kleine basis en wilde vooral de verleden tijden leren. 36 uur privéles verder ben ik niet alleen enorm opgeschoten met mijn woordenschat, ik heb ook erg veel geleerd van dingen waar ik tegenop zag, zoals de aanvoegende wijs… Daarnaast is Paula een bijzonder persoon. Ze heeft uitstekende onderwijzende kwaliteiten, is geduldig en geeft je genoeg zelfvertrouwen zodat je durft te spreken en zinnen probeert te bouwen. Elke les was met zorg op maat gemaakt, vaak namen we nieuwtjes uit de Argentijnse krant door, was er een videootje van de Argentijnse Olympiërs, of sloten we de les af met wat ‘rioplatensisch slang’. Het was ook nog eens heel gezellig!!! Als ik vroeger op school allemaal leerkrachten als Paula had gehad, had ik het een stuk verder geschopt! Verder is Spaans Leren Vamos een fijne school in de persoonlijke omgang. Administratieve aangelegenheden waren perfect geregeld. Ik vind het jammer dat mijn les erop zit…

Maarten

______________________________________

31 augustus 2016

Mijn Spaanse privé les bij SLV was ontzettend leuk! Mariana, mijn docente, was gezellig, betrokken en een goede docent. Ik volgde met plezier mijn lessen, kwam met energie weer thuis én ondertussen verbeterde ik mijn Spaans ook nog eens! De organisatie is flexibel en communicatie met docenten/administratie is vlot en soepel, zeker een aanrader!

Susan

______________________________________

31 augustus 2016

Ik vind de cursus geweldig! Nooit gedacht dat ik leren zo leuk zou vinden. Ik denk dat het door de methode komt en de ontspannen sfeer. We hebben altijd plezier maar werken wel lekker door.

Monique

______________________________________

25 augustus 2016

Vamos is een instituut met een uitstekende mix tussen kleinschaligheid/maatwerk én professionaliteit. Al in een half jaar tijd kon ik me in Spanje uitstekend redden dankzij een stevige basis grammatica en de juiste woorden om eerste praktijkervaringen alleen maar te doen smaken naar meer 😉

Suzanne

______________________________________

8 augustus 2016

Superleuke taalschool voor wie houdt van kleine groepen. Daarnaast hartstikke aardige leraren!

Yvette

______________________________________

1 augustus 2016

Super fijne school om Spaans te leren! Leuke docenten, zeker een aanrader als je je Spaans wilt bijspijkeren!

Rebecca

______________________________________

24 juni 2016

Hola! Door Mariana heb ik mijn studie goed kunnen afsluiten & heb ik mijn diploma behaald. Zij heeft mij in een korte periode veel geleerd. Haar manier van lesgeven is erg prettig & zij is zeer geduldig (geloof me.. om mij wat te leren heb je echt veel geduld nodig) mijn dank is groot

Nasra

______________________________________

22 april 2016

Erg veel verder dan ‘Hola, un cerveza por favor’ kwam mijn Spaans niet. Een geplande reis naar en door Cuba was aanleiding om daar wat aan te willen doen. Het is namelijk mijn overtuiging dat je een land pas echt leert kennen als je in hun eigen taal met de inwoners kunt spreken. Via twee privé-lessen per week en een stevig aantal huiswerkuren daar omheen hebben Andrés en ik hard gewerkt. En met resultaat: in Cuba kon ik natuurlijk nog niet Fidel Castro-achtige toespraken houden, maar ik heb mij verbaal overal uitstekend kunnen redden!
Een oud hollands rijmpje zegt: ‘mijn leren is spelen, mijn spelen is leren; hoe kan mij dan ooit nog het leren vervelen?’ En zo was het hier ook. Andrés investeerde net zoveel tijd in passie, enthousiasme en humor als hij in -op mijn maat aangepaste- kennisoverdracht deed. Ik heb nooit het gevoel gehad ‘naar les’ te gaan. Ik kijk er met veel tevredenheid op terug. Dus: wil je van leren iets leuks maken? Ga naar Spaans Leren Vamos!

Joost

______________________________________

14 april 2016

Spaans leren bij taalschool Spaans Leren Vamos is ontzettend leerzaam en gezellig. In de duolessen bepalen we zelf de onderwerpen en het tempo. Alsof je een avondje met vrienden in de kroeg zit, terwijl je je Spaans bijspijkert!

Kim

________________________________________

26 januari 2016

Heb nog nooit met plezier geleerd. Nu wel.

Monique

________________________________________

2 januari 2016

Sinds oktober 2015 ben ik als leek begonnen met Spaans. Zomaar voor de lol. Klein groepje in huiselijke sfeer.
Ik ga er met veel plezier naar toe!

Evelyn

_______________________________________________

23 december 2015

Wat prettig, les in kleine groepjes!

José

_______________________________________________

11 december 2015

Enige tijd had ik al Spaanse grammatica en woordjes geleerd, maar dit toepassen in het spreken blijf ik moeilijk vinden. Nu heb ik privé les bij “Vamos”. Het gaat al wat makkelijker. Voorlopig blijf ik dat doen. Wanneer ik enigszins gevorderd ben, kan ik misschien in een groepje verder. Mijn lerares is heel knap in mij aan te moedigen in het spreken van het Spaans. Ik vind het interessant dat mijn lerares ook connecties ziet tussen Spaans en Engels ( mijn eigen vak), zodat ik sommige dingen makkelijker kan onthouden. Fijn dat ik ” Vamos” ontdekt heb, ik krijg steeds meer plezier in het Spaans leren.

Joke

_______________________________________________

7 december 2015

In januari 2016 vertrek ik naar Argentinië om daar een aantal maanden te studeren en daarna te gaan reizen. Ik ben verplicht om een bepaald niveau Spaans te beheersen als ik daar naartoe ga. Hiervoor had ik maar een korte tijd. De docenten van Spaans Leren Vamos zijn echter nooit bang geweest dat ik het niet zou halen. Zij hebben mij altijd gemotiveerd. Elena is heel enthousiast en altijd geïnteresseerd. Ik heb het gevoel dat ik met sprongen vooruit ga dankzij Elena. In de privélessen is veel persoonlijke aandacht. Hierdoor leer je precies in je eigen tempo. Ik ben heel blij dat ik voor Spaans Leren Vamos heb gekozen.

Iris

_______________________________________________

22 november 2015

Sinds april 2015 volg ik privélessen bij Vamos en het bevalt zeer goed. Mijn docent heeft een speciaal programma opgesteld dat aansloot bij mijn wensen: beter communiceren in het Spaans met toepassing van de juiste grammatica. Geen lessen uit stoffige boeken, niet iedere week hetzelfde lesprogramma.
Ik ben heel tevreden met de kennis die ik heb opgedaan en het niveau dat ik nu bereikt heb. Ik kan Vamos aan iedereen aanraden die op een informele maar professionele manier kennis wil maken of zich wil verdiepen in de Spaanse taal! Ga voor een proefles en ontdek zelf.

Ellen
_______________________________________________

18 november 2015

Mijn ervaring bij Vamos is erg goed! Mijn lerares geeft op een leuke, goede manier les zodat je Spaanse niveau snel verbetert!

Anne

_______________________________________________

17 november 2015

Om voor werk mijn spreekvaardigheid weer bij te spijkeren heb ik privé lessen gevolgd bij Vamos. In het verleden heb ik veel Spaans geleerd en gepraat en een tijd in Latijns Amerika gewoond, maar dat was na 8 jaar weer volledig weggezakt. Na enkele lessen vooral veel praten met mijn leraar was het meeste al weer terug! Hij kijkt goed naar wat je wilt en wat bij je past, en zo krijg je echt een volledig aangepaste privé cursus. Mijn leraar is een goede gesprekspartner, waarbij je ook nog eens erg veel Spaans leert!

Pepijn

_________________________________________

9 november 2015

Wij hebben samen duolessen gevolgd bij Vamos en zijn erg enthousiast over de manier van lesgeven. De toch niet bepaald gemakkelijke Spaanse grammatica heeft de docent ons op een toegankelijke en enthousiasmerende manier bijgebracht, met veel humor. We zijn met 36 uur les enorm vooruitgegaan. Onze docent heeft goed in de gaten waar de te ontwikkelen punten zitten. Hij stemt zijn lessen helemaal af op je persoonlijke behoeftes. Volgend jaar gaan we verder met Spaanse les en dat zal zeker bij Vamos zijn 🙂

Jolande & Gerrit

_______________________________________________

22 maart 2015

Ik wilde graag mijn Spaans weer bijspijkeren maar niet alleen maar regeltjes, grammatica etc. Ik heb bewust gekozen
voor prive les en ik heb al een 2e cursus bijgeboekt. Ik heb een zeer prettige leraar. Met veel humor en geduld neemt hij je aan de hand en leidt je door de Spaanse taal. De lesmethode is toegankelijk, leerzaam, interessant en zelfs ik heb met plezier mijn “huiswerk” gedaan. Mijn spreekvaardigheid is beduidend verbeterd en ik verheug mij elke keer weer op de lessen. Wil jij Spaanse les gaan volgen, is er maar een oplossing: bel Vamos! Je krijgt er zeker geen spijt van.

Miriam

_______________________________________________

20 februari 2015

Ik heb inmiddels een paar cursussen Spaans bij Vamos gevolgd en ben er erg enthousiast over. Wat mij vooral aanspreekt is dat de lesgroep bewust klein is en de focus op praktische communicatie ligt, waardoor er veel gelegenheid is om Spaans te spreken en je relatief snel leert. Mijn docent weet ook goed de lesstof af te stemmen op de leerling(en), legt goed uit (allemaal in het Spaans maar indien nodig wordt er ook Nederlands gesproken) en hij creëert moeiteloos een leuke sfeer.

Nike

_______________________________________________

12 december 2014

Ter voorbereiding op een semester studeren in Mexico-Stad heb ik een cursus Spaans gevolgd bij Vamos. Deze cursus is zeer leerzaam geweest en ik zou het dan ook aan iedereen aanraden! Mijn docent heeft me niet alleen de basisbeginselen van de Spaanse taal geleerd, maar ook het één en ander over Mexico en het Spaans dat daar gesproken wordt. Nu kan ik goed voorbereid op reis!

Alard

_______________________________________________

7 december 2014

Hoi toekomstige estudiantes de español,
Ik ben momenteel op reis in Nicaragua, en mijn Vamos-docent heeft mij van te voren heel veel bijgebracht van de Spaanse taal. Niet alleen de taal, maar ook de cultuur wist hij op een leuke manier te integreren in de lessen. Hij wist me te vertellen over beroemde Nicaraguaanse dichters en over de huidige regering van Nicaragua (of hij liet me hier als huiswerk zelf dingen over opzoeken). Ik heb ontzettend genoten van de lessen bij Vamos en ben daardoor goed voorbereid op reis gegaan. Ik had een ontzettend goede leraar die zich goed aan kan passen aan je tempo, en ook in groepslessen wist mijn docent de les voor iedereen interessant te houden en bovendien ook nog eens gezellig! ¡Saludos!

Amber

_______________________________________________

24 juli 2014

Ik heb Vamos leren kennen toen ik in Costa Rica zat… wat een geweldige Skype-leraar had ik. Ik ben namelijk niet zo’n theorie mens maar door de geduldige en perfecte leerstijl begreep ik het allemaal zeer snel. Door de humor was de les ook nog eens leuk. Doordat ik beter was in praktijk gingen we vaak samen op pad en door de dingen om je heen te benoemen en af en toe iets lekkers voor ons te bestellen in t spaans natuurlijk leerde ik t super snel.. wat ik hiermee wil zeggen is dat andres zich makkelijk in iemand anders kan plaatsen als leraar en ziet hoe jij het beste iets leert..ik heb nog steeds contact met andres en ben super trots op hem.. dus mensen als je een fijne spaanse leraar wil waar je je zelf kan zijn, dan zou ik absoluut voor andres gaan!

Maud

_______________________________________________

24 juli 2014

Ik heb recent een korte introductiecursus gedaan bij Vamos en daar de eerste Spaanse beginselen geleerd, met succes!
Op bezoek bij mijn Spaanstalige schoonfamilie kon ik al snel een beetje meekletsen en zij waren onder de indruk hoeveel ik al wist! Ik heb dus geen moment getwijfeld om een vervolgcursus te doen.

Ik heb een hele fijne docent, die iedereen in zijn of haar eigen tempo laat leren. Hij heeft geduld en heeft verschillende manieren om je te laten leren, zodat het goed blijft hangen. Tijdens de les praat je ook veel, zodat ook aan je uitspraak aandacht wordt besteed. Kortom, wil je Spaans leren, bel of mail Vamos!

Chris

_______________________________________________

8 juli 2014

Na 3 seizoenen Spaanse les te hebben gevolgd bij de plaatselijke Volksuniversiteit kwam ik erachter dat ik grammaticaal wel wat geleerd had maar Spaans spreken was een ander verhaal. Mijn doel was en is: Spaans leren spreken! De docent maakt elke les weer gezellig en we praten (en lachen) ontzettend veel. Dát is waar ik naar op zoek was en inmiddels heb ik het gevonden.
Mijn docent is heel geduldig en als ik maar even denk dat ik het nooit zal leren, spreekt hij me moed in. Ik ben heel erg blij dat ik Vamos heb leren kennen en ga weer vol goede moed door met de volgende serie lessen. Wil je echt Spaans leren spreken, ga dan naar Vamos; echt een aanrader!

Eugenie

_______________________________________________

5 mei 2014

¡Hola! Ik heb hele leuke lessen gevolgd bij Vamos, en in korte tijd veel geleerd. Met spelletjes en veel conversatie zorgt de docent ervoor dat je precies op jouw niveau les krijgt, en hij heeft exact door waar je moeite mee hebt en geeft hier dan extra aandacht aan. Ik had niet gedacht dat ik in 4 lessen van 3 uur zoveel grammatica en woorden zou leren. De lessen waren ook altijd erg gezellig 🙂 Ik raad het iedereen aan die Spaans wil leren, welk niveau je ook hebt!

Edith

_______________________________________________

5 januari 2014

Ik woon in Puerto Viejo, Costa Rica en er zijn vele Spaanse leraren hier. Sinds een aantal maanden heb ik nu les van een Vamos-docent via Skype en hij is in één woord geweldig. Ik heb veel met onderwijs te maken gehad, maar mijn docent is een natuurtalent. Hij voelt goed aan waar zwakke en sterke kanten liggen en heeft een speelse manier om de juiste vorm van lessen te vinden. Voor mij is duidelijk dat het voor iedereen moeilijk zal zijn een betere school te vinden…veel plezier allemaal!

Tom

_______________________________________________

12 november 2013

Spaans Leren Vamos works with the best Spanish teachers I have had. They understood that everyone learns languages differently and adapt the teaching methods to your learning style. They were also very flexible when it comes to focusing on what you really want or need to learn. I definitely recommend taking classes from Spaans Leren Vamos!

Johanna

_______________________________________________

Wil je Spaanse les volgen in Nederland? Bij Vamos ben je in goede handen. Een paar jaar geleden hebben mijn collega’s en ik Spaanse lessen gevolgd bij Vamos. Naast de hele efficiënte en praktische lesmethoden die er gebruikt worden, is er nog veel ruimte voor gesprekjes in het Spaans. Dat maakt de lessen leerzaam maar vooral ook erg leuk. De docent had een goed gevoel voor humor en gebruikte dat ook in zijn lessen. Dat is naar mijn mening een uitstekende manier om een nieuwe taal te leren. Verder is de docent zeer geduldig geweest en voelde hij goed aan op welke vlakken je niet meekomt en waar dus extra aandacht nodig is.

Dus twijfel niet langer, ¡VAMOS!

Suzanne

____________________________________________________

¡Hola a todos!
Ik heb twee jaar geleden mijn D.E.L.E. diploma gehaald dankzij de Spaanse lessen van Vamos. Echt een aanrader en bovendien wie wil er nu geen Spaans leren spreken!

Ilse

____________________________________________________

In een korte tijd heeft mijn docent me veel geleerd. Hij legt erg goed uit en er is veel ruimte om aan te kunnen geven waar je zelf interesse in hebt om te leren. Hij neemt de tijd en hij heeft erg veel geduld. De persoonlijke lestechnieken maken de stof voor mij makkelijker om te begrijpen. Ook is er veel ruimte voor conversatie in het spaans. Dit wordt vaak al automatisch verweven in de lessen.
De lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook gezellig.

Kim

____________________________________________________

¡Hola! Voor heldere, passende en gezellige lessen is Spaanse Leren Vamos een hele goede keuze. Ik had een fijne leraar die je op een geduldige wijze de Spaanse taal leert te beheersen.

Evelien

____________________________________________________

Beste toekomstige studenten spaans!
Ik heb Spaanse lessen gehad bij Vamos. Eerst in een spaanse school daarna via skype.
De lessen bevielen mij omdat ze duidelijk en gestructureerd waren. De docent paste zich aan mijn niveau aan en door veel te praten, fouten te maken en op mijn verbetering te letten kon ik echt vooruitgang maken. Dit is dus zeker een aanrader! En serieus, wie wil er nu niet spaans kunnen spreken!

Astrid

____________________________________________________

Mijn docent heeft me goed voorbereid op een half jaar Valéncia, topdocent en goed persoon!

Wout

22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu bijna een jaar les bij Vamos en mijn Spaans gaat met sprongen vooruit. Je krijgt er les in hele kleine groepjes, waardoor je heel actief met Spaans praten bezig bent. Het leren van de theorie wordt heel leuk afgewisseld met het toepassen in de praktijk, bijvoorbeeld door kaartspelen met vragen. Naast de lessen worden ook andere activiteiten georganiseerd waarbij je je Spaans kan oefenen, zoals bijvoorbeeld een pubquiz.

Sabine Berkhof (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Door mijn duo-lessen bij Spaans Leren Vamos, heb ik voor het eerst het gevoel dat mijn Spaans stabiel beter wordt. De persoonlijke aanpak en flexibiliteit zorgen ervoor dat het leren zowel leuk, als steeds op het juiste niveau is.

Jochem Broersen (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu drie cursussen gevolgd bij Vamos. Er is een goeie sfeer. Fijn zijn de kleine groepjes en de enthousiaste docenten. De lessen zijn levendig doordat de theorie afgewisseld wordt met leuke, zelfgemaakte spelletjes. Ik ga zeker door.

 

Toos Dekker (groepscursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Vamos is een fijne taalschool waar ze echt de tijd voor je nemen. Doordat je in de lessen veel bezig bent met praten doe je veel praktijkervaring op en leer je door middel van doen. De lessen zijn daarnaast ook nog eens heel leuk!

Margriet Dekker (groepscursus)
A1.3-2018_07_24-Ingrid-Alex-Sonsoles-1.jpg
Met veel plezier een duo cursus gevolgd bij Vamos. Leuke sfeer, prima methode met veel spelletjes, veel Spaans spreken in de les. Een echte aanrader! Wij gaan direct door met de volgende cursus!
Ingrid & Alex (duo cursus)
A1.1-20171031-Karin-Tom-1-1.jpeg

Wij hebben een duocursus A1.1 gevolgd om basale kennis van Spaans te hebben voor onze vakantie naar Zuid-Amerika. De docente was erg professioneel, moedertaal Spaans. De gebruikte methode bij Vamos (interactief en met spelletjes) maakte dat we het Spaans sneller oppikten. Kortom, we hebben een erg prettige en handige cursus gehad!

Karin & Tom (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Joan is een goede, geduldige en gezellige leraar. De ontspannen en rustige sfeer draagt erg bij aan de lessen. De methode blijft boeien door de spellen in de groep en veel praten. Ook het boek is goed om thuis te leren, huiswerk te maken en je huiswerk zelf na te kijken. Goed dat hier in de les geen tijd aan ‘verloren’ gaat.

Carl van Heijst (groepscursus)