Privacyverklaring

Privacy Policy Spaans Leren Vamos

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens

Je gegevens worden verwerkt door:

Spaans Leren Vamos
Wolvenplein 27, 3512 CK, Utrecht, Nederland Kamer van Koophandel 65 19 05 05

“Website” heeft betrekking op een van de volgende websites: ● https://www.spaanslerenvamos.nl

Persoonsgegevens

“Persoonsgegevens”: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

Juridische informatie

Spaans Leren Vamos
Wolvenplein 27, 3512 CK, Utrecht, Nederland Kamer van Koophandel 65 19 05 05

Hosting provider

White Label Hosting Solutions

Ringbaan Zuid 10 6905 DB Zevenaar

Gegevens Autoriteit Persoonsgegevens

Domeinnaam: www.spaanslerenvamos.nl

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met Spaans Leren Vamos Wolvenplein 27, 3512 CK, Utrecht, Nederland of via info@spaanslerenvamos.nl

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens

Spaans Leren Vamos verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:

  • je een account aanmaakt op onze website
  • je op de website vraagt om informatie
  • je een bestelling plaatst op de website of via een ander medium
  • je navigeert naar de website of producten raadpleegt
  • je contact opneemt met Spaans Leren Vamos

Onderstaande persoonsgegevens worden door Spaans Leren Vamos verwerkt:

Doel en aard van de gegevens:

Beheer van persoonlijke ruimtes (account):

  • Voor­ en achternaam
  • E­mailadres en IP­adres

Beheer en controle van bestellingen:

  • Voor­ en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E­mailadres
  • Geboortedatum
  • IP­adres
  • Gegevens met betrekking tot transacties: transactienummer, omschrijving, inschrijving, de gekochte goederen of diensten

Beheer van contact:

  • Voor­ en achternaam
  • E­mailadres of telefoonnummer

Beheer van nieuwsbrieven & informatie over producten, diensten en aanbiedingen:

  • Voor­ en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E­mailadres
  • Geboortedatum
  • IP­adres
  • Gegevens met betrekking tot betaalmethoden:
  • transactiegegevens: transactienummer, de details van de aankoop,inschrijving, de goederen of diensten gekocht

Hosting gegevens

  • Alle verzamelde en verwerkte data wordt door ons gehost door White Label Hosting Solutions.

Bankgegevens

  • Bankgegevens worden beheerd door Mollie Payments.

Bewaartermijn

  • De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Inzage, correctie en recht van verzet

  • Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens (artikel 33 en 34 Wbp). Neem hiervoor contact op met Spaans Leren Vamos Wolvenplein 27, 3512 CK, Utrecht, Nederland of via info@spaanslerenvamos.nlDaarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met je persoonsgegevens gebeurt na je overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kun je de website van de Autoriteit Persoonsgegevensraadplegen. Tot slot heb je het recht je persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.

Wachtwoord

Elke gebruikersnaam en elk wachtwoord is uniek en staat exclusief ter beschikking aan de persoon die ze creëert. Om beveiliging van de gegevens te garanderen is het belangrijk om de volgende elementaire voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • we bevelen aan dat je wachtwoord meer dan 12 tekens bevat en ten minste gebruik maakt van 1 of meer hoofdletters, cijfers, leestekens en/of speciale karakters
  • het wachtwoord mag niet worden gekoppeld aan een deel van je leven
  • elk account moet een eigen wachtwoord hebben

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze website speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden.

Welke cookies gebruiken wij?

Wij maken gebruik van cookies voor webanalyse­service (zoals Google Analytics) alsmede advertentiecookies. Via analytische cookies krijgen we inzage in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Daarnaast worden er functionele cookies zoals sessie­ en login cookies geplaatst voor het bijhouden van sessie­ en inloginformatie.De advertentiecookies zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties, alsmede cookies van sociale netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Laatstgenoemde cookies zijn uitsluitend van toepassing indien je gebruik maakt van de betreffende service en maken het mogelijk berichten te linken of te tweeten. We bewaren deze gegevens gedurende 1 jaar.

Hier volgt een gedetailleerd overzicht van de geplaatste cookies:

Naam Afzender van cookie
Doel van de cookie
Cookie

Google Analytics

Spaans Leren Vamos

_utma: meet het aantal unieke bezoekers

_utmb en _utmc: meet het aantal sessies naar de site

_utmt: meet het type variabele

_utmz: het meten van alle relevante informatie voor de identificatie van een bron van het verkeer

Facebook custom audience om bepaalde doelgroepen te creëren of uit te sluiten van reclame

Conversie en remarketing om bepaalde doelgroepen te creëren of uit te sluiten van reclame

Facebook Spaans Leren Vamos

Google Spaans Leren Vamos Adwords

Hoe kan ik het gebruik van cookies bepalen?

Voor informatie over het gebruik, het beheer en de verwijdering van cookies voor elke browser kun je terecht op de website van de Consumentenbond.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy policy aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu bijna een jaar les bij Vamos en mijn Spaans gaat met sprongen vooruit. Je krijgt er les in hele kleine groepjes, waardoor je heel actief met Spaans praten bezig bent. Het leren van de theorie wordt heel leuk afgewisseld met het toepassen in de praktijk, bijvoorbeeld door kaartspelen met vragen. Naast de lessen worden ook andere activiteiten georganiseerd waarbij je je Spaans kan oefenen, zoals bijvoorbeeld een pubquiz.

Sabine Berkhof (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Door mijn duo-lessen bij Spaans Leren Vamos, heb ik voor het eerst het gevoel dat mijn Spaans stabiel beter wordt. De persoonlijke aanpak en flexibiliteit zorgen ervoor dat het leren zowel leuk, als steeds op het juiste niveau is.

Jochem Broersen (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu drie cursussen gevolgd bij Vamos. Er is een goeie sfeer. Fijn zijn de kleine groepjes en de enthousiaste docenten. De lessen zijn levendig doordat de theorie afgewisseld wordt met leuke, zelfgemaakte spelletjes. Ik ga zeker door.

 

Toos Dekker (groepscursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Vamos is een fijne taalschool waar ze echt de tijd voor je nemen. Doordat je in de lessen veel bezig bent met praten doe je veel praktijkervaring op en leer je door middel van doen. De lessen zijn daarnaast ook nog eens heel leuk!

Margriet Dekker (groepscursus)
A1.3-2018_07_24-Ingrid-Alex-Sonsoles-1.jpg
Met veel plezier een duo cursus gevolgd bij Vamos. Leuke sfeer, prima methode met veel spelletjes, veel Spaans spreken in de les. Een echte aanrader! Wij gaan direct door met de volgende cursus!
Ingrid & Alex (duo cursus)
A1.1-20171031-Karin-Tom-1-1.jpeg

Wij hebben een duocursus A1.1 gevolgd om basale kennis van Spaans te hebben voor onze vakantie naar Zuid-Amerika. De docente was erg professioneel, moedertaal Spaans. De gebruikte methode bij Vamos (interactief en met spelletjes) maakte dat we het Spaans sneller oppikten. Kortom, we hebben een erg prettige en handige cursus gehad!

Karin & Tom (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Joan is een goede, geduldige en gezellige leraar. De ontspannen en rustige sfeer draagt erg bij aan de lessen. De methode blijft boeien door de spellen in de groep en veel praten. Ook het boek is goed om thuis te leren, huiswerk te maken en je huiswerk zelf na te kijken. Goed dat hier in de les geen tijd aan ‘verloren’ gaat.

Carl van Heijst (groepscursus)